Welkom - Reisverslag uit Hilversum, Nederland van kimenannemarie - WaarBenJij.nu Welkom - Reisverslag uit Hilversum, Nederland van kimenannemarie - WaarBenJij.nu

Welkom

Door: Kim & Annemarie

Blijf op de hoogte en volg

05 Juni 2007 | Nederland, Hilversum

Welkom op ons virtuele reisdagboek!

Nu nog in Nederland, maar aanstaande zondag gaan we dan echt aan ons Indonesie avontuur beginnen!

Via deze site willen wij jullie op de hoogte houden van onze belevenissen in Java, Bali, Lombok(mits de Indonesische technologie het toelaat uiteraard).

Als je wilt kan je linksonder je e-mailadres invoeren, dan krijg je automatisch een mail als we een nieuw bericht geplaatst hebben.

Groetjes Kim & Annemarie

Mees:

Veel plezier Kimmie!!

• 05 Juni 2007 - 15:13

Ik:

Heel veel plezier gewenst op jullie reis en een goede vlucht zondag!

• 05 Juni 2007 - 16:30

Chantal:

Lieve Kim en vriendin

Dan gaat het nu eindelijk bijna gebeuren. Ik wens jullie heel veel plezier en geniet ervan. Doe wel voorzichtig en ik kijk nu al uit naar al jullie berichtjes. Kim als je terug bent gaan we weer even daten en dan hebben we weer genoeg om over te praten ha ha ha.

Dikke kus Chan

• 06 Juni 2007 - 06:21

Daantje:

Lieve lieve meiden,

Ontzettend veel plezier samen in Indonesie. Doe voorzichtig en geniet er ontzettend van.
    Kimmie, ik zal je ontzettend missen.

Daantje

Marije

• 06 Juni 2007 - 09:22

Jeroen:

Hey travel babes,

Heel veel plezier daar in de 'Gordel van Smaragd'!!
    Laat het in ieder geval net zo leuk zijn als in Thailand! :)

x Jeroen

• 06 Juni 2007 - 13:52

Nathalie:

Hi Anne & Kimmie,

Héééél veel plezier en weinig rijst gewenst! ;)
    Geniet van elke seconde; haal eruit wat er in zit.

Liefs,
    Nath

• 08 Juni 2007 - 19:49

Rosalien:

Hoi zus en kim,
    ik wens jullie een fijne vakantie, en heel veel plezier.
    Groetjes Rosalien

• 10 Juni 2007 - 19:52

Simone Neef :

hoi anne en kim ik wou jullie nog even een fijne vakantie wensen en dat jullie veel moois zien en doe voorzichtig nou ik denk als jullie weer thuis zijn hoef je voorlopig geen sate en rijst hahahahahahahah

dikke kus simone

• 11 Juni 2007 - 15:13

Karin:

Hee Anne en Kim! Als het goed is zijn jullie er misschien al en anders zijn jullie nu in ieder geval een heel eind. Beetje overleefd in het vliegtuig? Leuke filmpjes gezien;)
    Heel veel plezier in ieder geval de komende tijd en ik ben benieuwd naar alle verhalen!
    Liefs, Karin

• 13 Juni 2007 - 11:24

Kim:

He Annemarie en Kim,

Heel veel plezier op jullie reis! Dat jullie maar vele mooie dingen mogen beleven!

Liefs Kim (die van Simone)